Avsnitt 21 – Fall Out Boy-incidenten

Ett smått legendariskt avsnitt där Daniel flippar efter en tveksam fråga i ett quiz.

Pontus har fått poddgänget att prova spelet The Forest. Han har även lyckats lura Daniel till att skaffa Battlefront II. Josef Fares har druckit för mycket hallonsaft. Och Jonas håller i en musikquiz som slutar med upploppsstämning.

Skitsamma men jag jobbar så det av ren slump idag på morgonen och tyckte att det här verkar ju faktiskt ha grym potential för att citera en person har vi nog koll på releasedatum är något. Nej jag ska kolla på de här ju vad jag förstår så mätt indie spel. Jag hann inte kolla mer innan idag Jag ska bara göra snabb sökning på jag hittar ingen release date men jag tror det är ett Kickstart på spel som det står att ha blivit. Green Light att på .Steam men jag hittar dem oss inte Vad styr med men det kan ju inte finns inte i vanliga butiker nära grillade göra något varg.

Jag har ju också spel som jag ser faktiskt väldigt mycket fram emot.

Ja som kommer i slutet av sommaren. Agents of Mayhem heter det var spelar ett gäng agenter det tredje person som vi man spelar ett gäng agenterna olika abilities lite är inte så extremt som mobbat. Det finns så olika roller som är mobbad men ändå som man kan skicka med omega 3 agenter tror jag som jag läst till varje uppdrag man kör det är ju till Pontus lyckade en spin off of. Saints Row serien Deutsch Skämt åsido Jag gillar ju jag tycker synd om sig själv igen är väldigt orolig så det här spelet ser fram emot men det gör inte det hon eprio det några spel förresten ute efter E3 Nej men nu när jag har ny dator så ska vi börja.

Åtminstone ett spel men det är inte så mycket är 3 som gjorde det kanske men vilket var är Warhammer Total War Warhammer 2 cpr tasa. Total War sen kan jag ha ett dåligt rykte med preorders men jag är en svag människa Warhammer borgenär och bättre för jag har ju bin lett till att jag prio ordrar aldrig total vårspelen längre med vårdhem tillhör dig faktiskt en dem mest stabila release navel prova katastrofe jag trillar var okej men jag tog jag tog jag pre order. Warhammer och så köpte där var typ någon dag efter jag tänkte jag ska vänta och sedan blev så sugen Köpte lite lite kul att få några avsnitt sen när vi pratar dem så här att de inte gör spelen. Klara från början liten porcino istället Det spel spel som du specifikt nämde. Pontus var just. Total War så det är lite kul att du säger det nu att du ska prioritera jag säger en sak och gör en helt annan dbtl fenomen.

Internet att ordna Ninjago alltihopa att man inte ska hålla på och pre order för att folk är så trötta på att de släpper trasiga spel vi release det sker ju men ja du Det är inte ovanligt efter en. Jo det är ju de har ju redan diskuterat det här. Men hur har vi det har vi Själv så har ju faktiskt också trillat ner i preorder träsket lite Jag har beställt förbeställt 2 Nintendo spel men. Nintendo är ju faktiskt när det är deras egna spel De är verkligen duktiga på att släppa slipade spel. Jag har beställt Super Mario Odyssey wooded. Super Mario spel förvänta mig säg att det är väldigt bugg fritt när de släpps något Annars skulle förvåna den är så särskilt de här.