Avsnitt 11 – Game Of War-tjejen

Jonas pratar om spel i vår kära älskade spelpodd.
Jonas Nilsson

Jonas går igenom de senaste nyheterna i OWL, Daniel har spelat om skruvade South Park: Stick of truth, detta för att ladda upp inför uppföljaren. Och Andjela visar återigen prov på sin mordiska sida.

Men är du med din nya fönster verksamhet menar du som går ut på att lura gamlingar att spendera hela sin pension eating spelbutiken Folkbladet tycka om avsnitt 9 av Nordic gamer är här midsommarfirandet över. Jag heter Daniel Lindau varmt välkomna.

Ska ni vara till podden? Och apropå midsommar? De som känner mig riktigt väl vet inte att det enda jag brukar jämföra. Nordic game om om jag ska ta något att jämföra med säger det ju lite som ett midsommarfirandet det alla ser fram emot att pratar om hela tiden. Det är ljust sillen och potatisen och där har vi såklart. Angela fan Välkommen Tack tack Och sen så har vi de färska spelpodd.

Jonas Nilsson och Daniel Lindau

Äta jordgubbarna Jonas jätte roligt att vara här. Nu blev det nog lite fel det skulle inte Annie Lööf skulle vara Jonas Nilsson då. Men det får bli en hälsning till vårt största 5 sedan då så har vi den obligatoriska. Farbrorn som tenderar till att bli för full och som alla barn är rädda för Pontus Nilsson.

Daniel är förvånad. Hur fick Jonas tag på den fina spelkonsollen Nintendo Switch?
En busig, en förvånad.

Är med oss också som vanligt hallerbos mauborgne han inte Så är det Så är det var. Har ni spelat i veckan ska vi börja med Angela. Vad har du spelat. Sen vi pratade sist nu kommer en total vågformig som alltid brukar spela ett spel. Jag har hittat tillbaka till en gammal klassiker som har kommit som mobilapp just nu så här. Svenska utvecklas studion mag interactive gjort en remake på spelet backpacker.

Att spela är en dygd

Backpacker roligt att jag hittade original skivan till the original spelet häromdan när jag har samlag uppe på vinden, så kom den fram så du har att det finns som app alltså nu är det. Helt hysteriskt Jason man. Jag har jag spelar ju nonstop nu. Det är ju precis jag bara för liksom man reser till olika städer svara på frågor och försöker tjäna pengar och skaffar jobb i frågan är out of date eller.

Nej de är de är ju väldigt säger de uppdaterade så De kör både stadståg Office besviken Städer med. Nej men också världsfrågor som är med breda och jobba som en historia jobba, men man måste ladda ner här att prova det är superkul att man kan spela.

Tillsammans över om man länkar sin Facebook meppen. Jaha Okej Vad kostar appen då eller hur sända pengar till ingenting. Du kan köpa det finns ingame purchases i form av biljetter, Men de kan man ju också vinna om man spel.

Gamla loggan för vår spelpodd Nordic Gamer.
Gamla loggan för Nordic Gamer. Spelpodden.

Slänga så det är från typ A ha okej då. Jag ska prova iallafall. Jonas Har du något intressant som du har spelar jag en annan intensiv omgång i Hearts of Iron 4 hoppat på har tyvärr om tåget. Ja ja, jag har köpt plats i första klass.

Spela bara USA dock. Ja vi körde genomgång tillsammans du och jag Pontus och det var helt okej. Då vill inte jag var ju inte helt nöjd med avslutar denna till Stockholm är det var väldigt mycket skrik. Och gråt var någon sida är fall men det var inte få inte på vår kontinent iallafall var inte det jag vet du Nej usa:s flotta upptagen.

Det var ju så att jag förstelärare Indien och blev ägd och då hade lite förståelse för att Pontus som spelar Brasilien och Jonas står som spelar. USA att ni liksom inte hade väl inte möjlighet att komma där då försökte jag liksom var en gud chaps.

Att jag tog byter lager och så du spelar jag. Kina och nu har det gått så långt att det är 1945 spelet borde alltså i stort sett bara över blir det här laget nästan. Och jag har fått hela världen i stort sett mot mig medans Pontus och Jonas

Tv-spel är roligt. Särskilt om det innehåller en spelquiz.

Sitter och chillar på Nordamerika eller Sydamerika mig. Jag har inte konstant krigar med. Ja men jag sitter och chillar. Det fanns en liten fläck av is utanför Grönland så fort hon var kanadensisk. Vad ska jag göra det här med Pontus jämför.

Det här är med i landet. J alltså krig med Italien Japan Jag är krig med de som var forna sovjet jag i krig med Storbritannien jag i krig med den nya. Indien Jag är krig med för då kan du ju sen tussmöte typ Uruguay Peru Sydamerika karta dig så mycket. Du kanske borde ändra någonting för att jag asiat att jag kineserna.

Spelglädjen infinner sig – Pontus Nilsson

Ja men du får ju du som inte in på det spåret. Nej, det var det inte haft väldigt väldigt trevligt med The Witcher 3 som jag faktiskt skaffat efter alla andra. Du har ju den möjligheten. Eller har jag då. Men det här möjligheten nu och det kan inte riktigt lika fångade som man spelade scary första gången men det är väldigt väldigt roligt och trevligt. Fel att säga godnatt med mig några dagar.

Nordic Gamer logga - Ikon
Älskade Nordic Gamer.

Det förstår jag varmt välkommen tank för då är det ju själv kvar då då har jag faktiskt gjort så att jag köpte för ett tag sedan en bundle med två spel Beyond Two Souls och Heavy Rain köpte jag där de har släppt i HD. Remake till Playstation 4 Heavy Rain jag se spelade Heavy Rain för ett halvår sen och sen så har jag. Låtit det vila och nu har 30 gånger spelat Beyond Two Souls 1 dare.

Ska vi hålla en spelquiz?

Riktigt kul för de har jag missat att ge matter inte hade en Och Playstation 3 så att det är mycket trevligt mycket trevligt, men tycker om Heavy Rain svalt eller roligt. Jag tyckte nog inte.

Spelpoddar om Cities Skylines

Det var svårt svårigheter. Jag Holmes italienare i och med att det är så himla mycket kombinationen var trycka. Ja de är lite större när de var lite onödigt svår jag kan jag väl tycka ibland. Men nämen det var kul och bra spelpodd, men jag måste nog nästan säga.

Spelquizen är ett program som kommer hit till Nordic Gamer snart!

Alltså jag vet att Heavy Rain verkar vara den som folk tycker bättre om jag tycker nästan bättre om Beyond Two Souls faktiskt det mellan tills men jag får se om jag får se sen när jag har spelat klart båda får vi se vad jag hur jag tycker då sen.