Avsnitt 10 – Romantiska trädgårdsprylar

Andjela Kusmuk och Daniel Lindau

Vi kör den lite udda quizen “Sims 4 expansion eller bullshit?”. Pontus har spelat Witcher 3 samtidigt som han fått en kärlek för bolivianska hattar i denna spelpodd och Andjela längtar galet mycket efter SNES Classic.

Kortspel på en dator spelpodd över huvudtaget alltså kortspel som är så simpelt och enkel grej. Gentlemen visst jag förstår det att man kan koppla upp sig ju såklart att möta vem som helst i hela världen Det är ju ändå då står jag föder och slipper förbereda och blandat.

Men dancing sjöar också kortspel kort så det kommer till växten jag bor hemma för inte så länge sedan. Hon träffade bla min bror då och satt och Snackade lite med honom kring. Overwatch League och då har du börjat blir det här konstiga saken att min mamma. Helt plötsligt börjar har massa kommentarer och åsikter om gaming helt plötsligt exempel så börjar hon pratar om de negativa sidorna av. Overwatch League och pengarna och alltihopa och ber dig att hon.

Overwatch och spelquizen

Nej på vår pods det blir helt Ja det är hon nu är hon lika. Toxic som sin son när han delade åsikter. Har ni lite näsvis det gjorde hon säger att hon inte lika är tokiga fråga vad hon menar med så så är det ju så klart att det svenska översättningen av.

Android att inte jag som var ute när man får jobba jobba mot bara enkelt att just. Vi befinner oss i juni nu och det här är ju min så är det inte bara är det är inte bara. Dreamhack utan det något annat som precis i drog igång någonting som sker i Osaka i Japan.

Är det någon som har en aning om vad det u s Open Japan rapar jag precis ja vadå joestar ju för use a guided soffor slutade bara megabyte Space på internetkonto. Nej Så här är det är. Super Nintendo World som man har börjat bygga på i Japan och hoj de blev exalterad nån som sa att mitt kaffe till imorgon.

Pontus gillar att prata i vår spelpodd.
Pontus ser lite gullig ut?

Disneyland

Disneyland eller. Ja precis. Det äger Nintendo som har gått ihop med Universal Universal har ganska nyligen byggt ett högerparti. Landet runt till kaffe på flera ställen att du har dom då att det igång här alldeles nyligen arbetet med att bygga. Super Nintendo är ett och då har man bestämt att det ska vara klart lagom till sommar OS spelen i Tokyo.

2020 23 år har dom på sig att bygga här nu och dom väntas lägga ungefär 350 miljoner dollar på det här projektet. Vilket är ungefär så mycket som Harry Potter världen kostar det att bygga om det här slår väl. Huts åkomman antaga för man har redan planer på att bygga ett likadant i. Hollywood och i Orlando och det vet hitintills är bara det att det ska finnas i alla fall ett område eller iallafall en åktur som ska vara Mario Party 10.

Tema på Oj vad behöver blått skal Här har vi varit på Disneyland eller på Liseberg. Liseberg tar jag varit på någon gång. Ja man förklara. Sommarland. Vad har de en bäver som skulle ni vad skulle jag önska jag var ska vara på Super Nintendo. World Mario Kart är ganska givet att det inte var någon tar all Jag tänker mig en karta men jag tänker att det ska vara formad som Rainbow Road och då ska det vara om 10. Rainbow Road energi som säkerhet på de som de till synes så finns det inga spelpodd.

Datorspel och tv-spel är roligt!
Jonas Nilsson och Pontus Nilsson i gasen så att säga.

Gaming ridbana som man kan man enkelt så jag tänker att man kör då ska bygga någonting en åktur som är fruktansvärt farlig. Ja det känns ju som att det blir ganska dyrt för håller på att köpa in nya gokart som ska ha möjlighet att återkräva som en berg och dalbana som man får stå på. Utan att blir fastspänd på något sätt att hålla fast dig inte ens där utan tillåtelse till så. Att jag kan tänka mig att det är bara du har du behöver inte köpa några nya utrustning till parken.

Alla vinner en annan idé är ju en Pokémon Snap och tur det var bara det. Tack spökhuset i kan ju vara Luigi’s Ghost Mansion tema på det går man runt en väldigt dammsugare eller Super Mario World tema.

Pokémon

Var spelar kucni Super Mario World. Star Fox flygsimulator. Ja men det blir det blir det konkurrens åka mellan Mario Kart och F Zero racing gokart. Hur ska de göra.

I spelpodden Nordic Gamer hittar du bland annat Spelquizen.

Jag tror han kommer satsa på. Mario Kart skita i. F Zero prefekt eller så blir det flyga efter att bli bergodalbanan det däremot det skulle definitivt funka och så blir det. Vad heter music instrumental smooth McGroove bara köra på mod. Mario grejer eller om det kommer komma lite. Zelda och lite Kirby. Smartbox hoppningsvis så blir det lite bättre Det klart. Man ska satsa lite trött och inte bara klaga.

Enhet Super Nintendo World men det borde ju kunna vara känslig och så har de samma typsnitt som de hade på. Super Mario 64. Det är därför jag tänker hela tiden att det ska vara bara. Mario Men det är klart det måste ju vara bredare än så alla Toaletten är, Sonic tema. De kanske trollad. Ja den fattar inte ja men de de spelar de var inte bra på slutet av var ju inte det.

Nordic Gamer, vår älskade spelpodd som pratar om spel.

Ja det hade då du spela. Dragonborn att jag spelar heavy Steel Helmet kylen ska det vara så här gut mage springer runt som vanligt mehrens capi som hatten heter kan flyga runt attackera fiender. Och genomförde saker som man inte kan göra. Vi får väl se det känns ju lite som att det blir lite som. Super Mario Galaxy.

Aatt man är den där stjärnklubben som kan attackera Ja det blir det blir nog inte sådär fullblod had to go up känns det som det blir liksom. Tales med seasonic kunde faktiskt prata om Sonic som inte dåligt och gamla Sonic. Du är ju så alltså med gammalt är bra att alltså med riktigt.

Nej så är det inte viktigt. Jag tror att göra egen låt förlåt just a shinobi What’s a bra fan just ibland kanske kan hålla med dig men just i fallet Sonic så tror jag det är ganska bra medhåll från de flesta människorna som spelar. Spel hela världen om att de gamla 2D.

En spelpodd på svenska

Så mycket bättre än de nya terrasonic jag. Tror iallafall jag då vill jag hålla med Jonas stänga av det är väl tyvärr gav en själv för en gångs skull Jet. Nejdå Jonas och väldigt kloka av mycket bra åsikter om vår spelpodd så är det bara säger det.

Så han hörde som han. Vinner idol munnen jäkla gånger nånting som jag har jobbat lite bitter över innan och jag har bett om tips kring det det är ju de har ju något survive och bartlett här. Ja men det är en kul grej men det varit mest.

Gimmick grej från funnits något spel men nu har äntligen hittat två stycken som jag faktiskt tycker är riktigt bra ordentliga spel som känns riktigt väl slipare och bra.

Jag tänkte jag kunde berätta om det första nu för det är det jag spelat mest då. Det är då Batman Arkham VR första öppning sekvensen så är den här klassiska CNN när. Bruce Wayne’s föräldrar blir mördare och då är du Bruce Wayne att det är ganska det svårt att få.

Här på den här stora fotbollsplanen och står still på den här kvadratmetern vill jag ta med upp den där balkongen. Ja det kanske Apple hugga upp till den men jag kan inte röra mig någonstans annars utöver det han är väldigt begränsad miljö. Och sen är spelet väldigt kort med men väldigt häftigt och rekommenderar varmt i de som har ett via headset mot Survival Oculus Rift spana in. Batman Arkham VR den här videon tydligen.

Jonas cooltech om att du menar att det ironiskt det spel som heter ancient cities torretta. Jag har de ju det som är jag tror inte det är green light up kostymen men det är det sitter bilder strategi. Survival du är det att man man ser lite. Top Down ifrån som man gör med sådana spel man börjar som en grupp nakna män.

Jätte jätte jätte jätte länge sen då…