Avsnitt 9 – Soldier sjuttiosex

Tv-spel och datorspel, som de här tre älskar det. Jonas Nilsson, Andjela Kusmuk och Pontus Nilsson.

Pontus lurar pensionärer. Andjela har läst en ny bok vilket för oss in på tjejer i spel. Ögonstyrda datorer? Tips för att få din dator att prestera bättre i sommarvärmen. Och poddvärdarna börjar känna sig lite gamla i senaste avsnittet av vår spelpodd.

Pontus du som har det här. Nu kan du bara econt en fidget spinner on finger spinner. Vad är skillnaden nu igen alla alla fidget spinner är finger spinner som är alla finger spinner sig inte fidget spinners kom ihåg var ni hörde det först gamer Jag var ju på mediapad återgå till spela lite igen Jag var på. Mediamarkt det finns ju andra ställen att köpa spel på en Mediamarkt när jag var på Mediamarkt.

Är det någon av er som skulle kunna tänka sig att riskera att köparen har roligt så att jag får prata hypotetiskt Ja det låter inte som det skulle vara så jättemycket pengar men du säger funkade bättre än boxningen i Wii Sports så kanske bara hoppa till slutet av den här lilla berätta senaste spelet. Nej jag har inte gjort det var här. Jag sa till mig själv.

Nej du ska antagligen inte skaffa det här men åtminstone lägg det på hyllan tills det att du har resonerat lite längre för stad med dig Jag har jag aldrig talats om spelet Men om det om det enda som smet går ut på att du står och slår så låter faktiskt väldigt väldigt tråkigt ensam. Wii Sports Lines after stora står de på det också såklart men det är väl lite som gamla Punch Out spelen till Nintendo spel som bygger på boxning och sen så har de lite.

Nintendo

Mario Kart aktivist på dig med långa armar och det kan halt special krafter åt vissa armar böjer på sig att han. Lego rakt fram. Ja alltså det är ju de har ju olika karaktär och så här då. Om du säger att det är som Punch Out då tycker jag du ska spela Punch Out istället. Ja det var kanske var ju dom bästa spelen till Nintendo det kommit än de vi eller varit vi gjorde kommer nyutgåva weak men jag inte spelat energi som köpte istället.

Återigen så du då skulle du något du skulle köpt Arms istället skulle. Holt med smart mina surt förvärvade pengar till laget. Boston Bruins var ju en björn i sin alternativa noga så möjligt att jag sålde dem ears. Chicago Brown Bears anledning till Pontus. Torbjörn i för att jag sa det till special nattjäst.

Dance björnen kommer upp att begränsa att du ska upprätta Varför blivit jävla liv på jobbet häromdagen men jag var kom vi kommer in på någon anledning på. Björna igen och då skickar jag en länk via mejl till. Pontus med det och så bara skriva det här. Just Dance björnen varpå Det tar en halv minuter sen skriker. Pontus till mig Det är ingen Björn det en panda och sedan blev lite jävla liv mellan oss två. Ravin Abba och sen till slut får jag fram Wikipedia och då så stor del är klart och tydligt.

Pontus Nilsson älskar att prata om spelpoddar i en spelpodd.
Jonas Nilsson pekar.

Pandan en del av björnfamiljen och då och det kom fram till att.

Alla Pandor är björnar med nallebjörnar inte pandor av den här musiken beginners men måste ändå säga att visst för att. Pandor är björnar Men mamma säger inte titta en björn när man ser en panda en ledtråd finns i att man faktiskt använda ordet bara.

Spel som finns i spel.
Cities skylines är ett riktigt härligt spel.

Panda eller ibland också säger pandabjörn. Det finns en liten lätt att det är en björn i för sig när man ser en panda. Nej men antingen så är man en panda eller en pandabjörn alla pandabjörn 2017 här säger man panda inte pandabjörn jag kommer ihåg det Jag kommer ihåg allt i been. Jesus Christ on kill Torkel skickade ett vykort till när han var besök till. Kina och då var det klart och tydligt en pandabjörn på kortet.

Du kommer aldrig glömma för att det inte ska bli några tvetydigheter. King Vilken Björn det precis. Nej gud förbjude att det är en panda fisk vitvaror tackar för pod. Anette för idag Jonas Pontus Det har varit en ära att ha i med ännu en gång Daniel. Spelpodden Nordic Gamer.

Nordic Gamer – Daniel, Jonas, Pontus

Ja då får du skulle göras mer ära men helt på min sida tack jonas Tack Tack och tack för att du och lyssna på podden. Glöm inte att gå in och likes på Facebook sättningar kål på oss och Jnytt lyssnar är varmt välkomna Hoppas ni stannar kvar tack för idag slut för idag. Dom strategi Survival och City Builder Jet Hello.

Nej jag försvann kort jag försvann kort och sen hörde bara “Hello”. Jag fattar inte alls nöjd med det jag sa ju direkt efter du. Du sa att det var sitter bilder strategier direkt efter. Ja visst det kan vara en sekund på att inte vara så långt det var det jag sa det Han undrar varför du ska. Hello bara. Det låter som att jag tappat connection om du säga att jag hälsade fakta om Pontusbadet.

För mig välkommen med Hello att du menar att det lät bra eller. Ja ja okej jo det här ska med Pondus så mycket behöver det här kräver jag för hårfärg.