Avsnitt 8 – Pandabjörnar

Jonas Nilsson och Pontus Nilsson älskar att prata i en spelpodd.

Vi besöker Dreamhack. Daniel har spelat Arkham VR. Vi konstaterar (av någon märklig anledning att pandor också är björnar. Jonas har designat headseten som används till vissa av matcherna på DH. Och Pontus har spanat in ett nytt strategispel som han blivit sugen på.

Jag vill ha den här kulturella variationen är så att de spelat en gång vill jag spela Roy att du brukar skrika att han ska ta politisk ställning. Jag vill ha kulturell variation. Fint sagt. Du säger bara att jag vill ha kulturell variation är inte finns med motor bestellen stegspelet erkänner bara lever idag eller hur avsnitt 8 är här jag heter Daniel Lindau. Och du lyssnar på Nordic gamer podden ordet gamer av de som känner mig dom vet de att jag brukar se på. Nordic gamer som en en kropp levande varelse som gör det möjligt skulle kunna tänkas på hjärnan då skulle det varma pulserande hjärta till. Nordic gamer det skulle vara. Jonas Nilsson såklart hej.

I Jönköping. Har du extra kul som vi hälsar alla läsa en på Jnytt eller det här fallet lyssnare varmt välkomna till vår lilla. Poddar vi pratar om dator och TV spel och apropå Jönköping så är det ju faktiskt så att. Dreamhack håller på att gå av stapeln i på så här lät det innan idag när vi var på att. Tremec att vi är på Dreamhack av en speciell anledning för vi har vart på

Dreamhack före andra konstellationer innan. Nordic gamer men nu är vi här fattar man helt ny grej som kallas har. Dreamhack Open Air Jag åt rimac Open Air Elite. Zone to the på ute i det fria att det är lite konstigt kanske att ha ett lan party. Sundelius flytta ut med det man har satt ut stora scenen hör bakgrunder just nu. Det är en sinfonietta som spelar vi inte exakt vilken är det spelar alltså gaming musik med traditionella stråkinstrument a blåsinstrument inte populär.

Spelpodd

Löst Navy varmt rekommendera att den som har vägarna förbi trimmer gå ut på att spana in open er om ni har varit hos rimac innan och tycker jag att det är Same old same old som det lätt bli sagt om man kommer börja med halvår så letar de ut till ljuset eller artikel framför allt på grejer här på natten men ändå letare ut och njut av. Dhaaga utomhus absolut tillbaka till stort jag tillbaka till studion alltså och det brukar ju köra igenom dessa tänker vi kör det igen vad har ni spelat i veckan. Jonas. Ja jag har lite tråkigt just den här veckan är det ungefär samma saker som alla andra veckor Så just den här veckan är lite fel att säga men jag typ. Overwatch och Civilization. Vem har du har du hört har jag hört den Och sen så har de magiska äntligen hänt det alla trodde var omöjligt det som aldrig.

Kunde ske men det har skett Pontus har skaffat en ny dator I wanna live nej faktiskt Fast jag gör på datorn är åkte vi spela in podda har inte ens hunnit spela nåt den. Nej. Hur känns det då.

TV-spel

Eller är det bara. Suck it kort med till. Alltså jag är spel uttrycker jag inte jag spelat har. Stone på väldigt länge men när du väl kom så det det är ju ganska små trevligt och kul att flytta spelare.

Sen är det jag egentligen jätte inne i just Blizzard världen så mycket blivit lite mer nu efter man spelar mycket. Heroes of the Storm med kortspel är ju ganska roliga och Wilma inte bli så kan jag bara illa just ändå ska väl så då.

Kanske det funkar jättebra för.

Jag tror inte man spelar alla kortspelet i känner sig så Man håller sig till ett ISF för att det är det nog det är ju ändå. Hur passar. Unikt kan man göra ett kortspel procentsats kortspel egentligen. Ja men det kan nog vara något så när ni kommer jag tror det blir lite som moba spelat man än väljer så stannar. Man video Ibland kanske man spela något annat. För att de Anne kompisarna vi spelade men huvudsakligen.

Håller man sig till det man valt Ja det är lite. Det är lite konstigt Det är lite oväntat med kort När spelade kortspelen innan datorn så då skulle ju. Kota när spelpodden presentera karaktär. Men nu kan man ju göra karaktärer som har vissa stats i modellera de i datorspel men ändå komma tillbaka till hotellet. En omväg hela väldigt konstigt använder man se på det på det sättet så det är lite komiskt egentligen är att. Visby till mig direkt sjukt egentligen att man kan spela.

En skön mugg för oss som lyssnar på Sveriges bästa spelpodd.

Och man jagar och man emigrera från området i områden där det finns bäst jaktmarker och mest resurser och sen då när man väl känner sig att man kan så ska man då bosätta sig. Satelliter och strategi och survival säger man bosätta sig så börjar då. City Builder elementet träda i kraft.

Jarlaberg med små hinder och sen kan man att bygga på med fler hyddor och lite murar och runt för att det finns även. Då andra stanna då som kan bosatt sig i närheten som kan vara vänliga eller var Stiga.

Hockey spelpodd är väldigt bra. Det var väl dynamisk med vädret och med årstider och med det kanske naturkatastrofer så att det blir inte roligare än att allting och så kan det bli översvämning. Jordbävningar som måste tänka på det med samma tankesätt. Nu ska jag bota min flod men här lyckades klämma över på våren så att då kanske halva mitt lilla bosättning går käpprätt åt helvete.

Svensk spelpodd om spel

Och sen så bara utvecklarna då vid en stad blir större och större Jag vet inte hur det stavas är att det blir man behåller jag ändå fortfarande Jag tänker man ju liksom antikens Egypten inte.

Datorspelet Assassins Creed.

Eller ännu tidigare som riktiga multipotent exempel. Då skulle det vara det är ju innan greker. Romare allting ska utbilda sig och så kan man bygga upp sin stad det enkelt och även skydda huden från andra elaka människor. Och för lite byteshandel med andra snälla människor och så kan man besöka 12 delat ju sen. Ska du svara på vad jag tänkte om jag glömt vad jag skulle vara mer

Fullblods Mario spelen som Super Mario Odyssey Galaxy ramen du redan vet så när när när hon känner så kan jag släppa. Selpodd imorgon ska vi får inte klart för de vet att alla tro som du säger som du då har jag tänker som duger dump de var ju ett luftslott på köttbullssmet. De gör sitt sista spel och så bara blåser om en hel gaming bärbara projektorer sen skickar in. Mexico om alla sina pengar sen har jag beställt också det som ni tyckte såklart så bäst ut på E3 det var ju.

Mario Rabbits jag har faktiskt prior efter suktar efter spel. Helen switch Ja jag haft väldigt smart att inte skaffa de switch och sedan period eller smart.tv det är det. Det är min favorit konsol just nu hemma nu ska jag bara ska trycka ner i halsen på er till min favorit konsol jag pratar vid kebabrulle.

Daniel är sugen på att spela ett spel!
Daniel Lindau vrålar till spelgudarna.

Om jag älskar du kebab Jag vet så att säga nej för all del inte Nu får ingen jag klickar bara jag som älskar löst på kebabrulle har upplevt är inte första gången själv Ja det blir fressen istället för. SMS Daniel Caesar. Var bor här. Kan du förklara den för den som inte kan tyska.

Jag vet ju fortfarande inte om det är sant men det är vad jag sagt den här på den och i sig bebis i epona på den är ju sanningen är att en människa äter. Och förresten är mitt djur äter så då var det alltså att jag inte är sen är det en kebabrulle fackets en bra. Haglöf Sweden som ett djur. Ja det är han faktiskt Ålö spåret som ett djur och löser ju för övrigt ett ord som.

Spelpodd om Call of Duty och Zoombies.
Datorspelet Call of Duty: Black Ops

Egentligen spelen att komma. Pro Delay vi tog bara Typ 1 år för de har börjat trilla in. Men nu börjar faktiskt spelen som Börjar kännas lite åt trippel och hållet då lite längre och lite bra billiga in ha okej. Vad kan prata mer om då Jag brände genom in. Agents of Mayhem väldigt snabbt väldigt dumt att jag var så.

Nej nej det var jag som bryter av dig lite här och var en trött och inte gör jag så lite för. Ja men jag bröt av dig håll så säg det igen. Okej men det blir bara. Ja men den kan inte bara till dig du ta mig hem till body multiplayer som är. Focus eller nej till singer plays med fokus på det Det är inte normalt play Ja det är ju lite konstigt för. Saints Row nu vet du han spelat ettan men sen tror jag märker att spela store in ändå hyfsat i multiplayer. Men det ska inte finnas i det här spelet singleplayer endas.

Andjela slåss med en spelkontroll.
Andjela slår Pontus.

Varför jag har vi kör vidare sen över hjärnan och hjärtat. Visby massa olika delar och till sist så finns det en del som ingen nyttigt helt säkert vet varför finns där den ställer till med besvär vår egen blindtarm gänget Pontus Nilsson. Ja det har vi alltså vårcruising vårt gäng och sen har vi även en tjej som är en kille som brukar vara med också.

Att han inte att jag går igenom lite extra är för att det här inte helt vanligt avsnitt fagat. Det är den lilla nyheten att jnytt.se Smålands största nyhetssajt ska börja producera så här du första avsnittet där de lägger ut och så det är som lyssnar på sin vanliga fall så är det inga konstigheter utan vi kommer fortsätta att dyka upp precis som vanligt på Nordicgamer.se och på iTunes. Och i alla poddar gäller när du använder men vi kommer även då synas på Jnytt som har sitt säte.

Visa det här inlägget på Instagram

Nerd cred eller posing?

Ett inlägg delat av Nordic Gamer (@nordicgamerse)

Ni som äter dream DreamHack håller på att säga. Jag sa att det gick men jag menar Dreamhack om ni får Linköping Linköping är ganska så det är inte konstigt Lidköping gjort om ni är på. Dreamhack och har möjligheten att prova en HTC Vive eller Oculus Rift VR gör det om jag inte har gjort det tidigare för det är ju väldigt cool upplevelse och så testa något roligt spel för vi vår första upplevelse. Pontus intervju med Jonas det var ju. Ja vi är på ett Dreamhack då. Vi fick reda på det och uppleva en liten men det var ju det var ju väldigt ful grafik idag men det var ju väldigt väldigt coolt Det var ju först upplevelsen där Jag stod där många gånger jag menar ja.

Datorspel

Forma. De kanske det var en Oculus Rift var är ni satt och spelade med Xbox controller. Mac jag undrar hur det hygieniskt Det där är egentligen när man tar på sig de här för det här skumgummit liknande materialet som är likt ett cyklop runt ögon och ansikte alltihopa det ju lite så här som en svamp som suger upp folks.

Spelpodd om Cities Skylines
Spelpoddar får gärna handla om strategispel

Youtube hur folk har haft ett allmänt Folkunga prova det sen så har de haft det är något varmt land ett folk svettas jättemycket och så typ. Kramer om huvudet är det ganska tydligt men ja ja hygieniskt och bra nej men broski till det nu blir inte avskräckt utan De försökte få ett till barn i vatten med ha möjligheten Så provar för sjuttsingen gubben när det är det kol i kokt. Det är coolt men det är fortfarande lite. Gimmick grej men nu spelpodd.