Avsnitt 13 – Macho plastpåsar

Andjela Kusmuk, medlem i Nordic Gamers spelpodd
Andjela Kusmuk

Första Pokémon GO festen i USA gick inte som förväntat. Daniel har provat Kingdoms and Castles men saknar något. Jonas har studerat polska reliker och Andjela visar sig vara en Zlatan-expert.

Dustin sjukt läskigt om man säger att man släcker ner allting stänger in sig och vrider upp volymen. Då blir man riktigt det jag kör vidare dag då fortfarande men det är nu man vid riktigt lika gärna ha en annan åsikt eller sitter att man kan prata med den som upplever samma sak som man själv upplever, Men visst kan man bli det finns ju lite ovanligare.

Spelquizen

Momentum att spela det gör det ju. Men Fares förra spel. Det var väl ett kortspel för en spelare kan du säga vad det var. Det var väl bra. Det var ju att man skulle nog till med kunnat spela 2.10 varsin och Bröderna.

Missa inte att lyssna på Spelquizen. Med varsin joystick oftast rör mig då såklart med varsin och sin egna tummar med man rent teoretiskt så kan man ju köra två som samarbetar sinavi Jonasson Ryd spel genom tiderna också. Det är ju kul med spel.

Datorspelet citites skylines, gameplay
Datorspelet cities skylines

Omega full det bara för det de som inte är GTA det är så Det hamnmagasin Red Dead Redemption Escape Saints Row Ja det är Jonasson vid fel. Det går också bra korv hela storyn igenom. Det är ju nu har inte vi spela klart trean vad vi spela då. Ja men det finns ju chans i hela världen att jag hade spel att de har spelat någon inte var att kolla på dem.

Men så är det inte har vi varit inne på innan att du och jag på en statskupp spel blir så himla mycket mer förlåtande alltså ett spel som man inte hade kunnat tänka sig spela genom själv kan ju helt plötsligt bli väldigt. Aktuellt ointressant att spela bara för att de är KPI det att det är bra kommentarer. Jag vet inte riktigt varför det finns ju varför bara gå in på mina favoriter finns det en väldigt bra mod till de tre som gör att man kan köra. Och den var.

Spelpodd om Gears of War 4
GoW 4 xbox exklusivt spel

Den var riktigt bra utfört. Så det kändes som att spelet faktiskt var byggt i grunden för man kör huvud kampanjen att det blir kor på alltihopa funkar faktiskt förvånansvärt bra för vanvård. Och då gick det spelet från att vara helt otänkbart för mig att spela idag till att bli en jätterolig upplevelse och sen en av mina bästa köp upplevelser någonsin.

Det var faktiskt Splinter Cell Blacklist där. Det finns en helt egen. Bygg kampanj far att man spelar som dockan Mac Scott Boa och då spelar man som en rysk agent och en amerikansk agent som måste samarbeta.

Helt plötsligt och nu kommer genom mina klassiska spoiler så här så att om man inte vill fira skateboard så ska man Ja hej det är väl lika bra att jag säger det här om du inte vill ha några spoilers för Tom clancy’s Splinter Cell Blacklist så kan du skriva en minut och tvättas.

Read dead redemption spel
Read dead redemption 2 – Grymt spel från utvecklarna av GTA, Rockstar

Kunder efter det här meddelandet är slut och andra sidan så släpptes det här spelet för fyra år sedan tip för konsol generationen, så ärligt talat om du inte spelat den kommer någonsin göra det hur som helst Du gör som du vill ha varnat dig så skyll inte på mig. Okej. Där är slutet det gjorde mig den upplevelsen som är den absolut bästa typen av låt måste jag säga.

Det var då att jag min kompis visat att spela avvisat. Vi var sitt hem. Han satt då säger jag åt mig spela PC och När slutar slutet dragane klart så kommer det lite här epilog uppdrag och då är det att jag är själv i ett rum och får en Briefing från min chef att okej nu samarbetet över nu. Ska du lönnmörda den ryske agenten att han som spelar den ryska agenter min kompis. Han fick Okej nu uppdraget över nu ska du lönnmördad en amerikansk.

Andjela och Daniel gillar att prata spel i deras spelpodd Nordic Gamer.
Andjela Kusmuk och Daniel Lindau.

Agenten, men vi fick inte veta. De båda två ingen av oss visste att den aldrig hade fått veta det så helt plötsligt så gick vi bara en korridor och gick mot varandra och sen helt plötsligt rolig båda två samtidigt uppvaknande mot varandra du hittat packningslista sa ingenting till varandra att vi fått i uppdrag att döda den andra. Det var väldigt roligt med väldigt här.

Ja, kul slutat. Vi fick två olika uppdrag att döda den ene minii kan spela igen så tom clancy’s Splinter Cell Blacklist saker för det har jag kört och så vi får inte glömma Left for Dead. K2 legendarisk kort massa på nätverks. Cafe riktigt bra kula det ett annat spel som jag mina kompisar spelar det ganska mycket på ett spel som heter conflict. Desert Storm till första Xbox det är just det. Det känner Jakob och så kör man fyra stycken samtidigt på sig.

Destiny 2 spelar vi i podd
Destiny 2 är ju ett fräscht spel från Activision.

Mattias Det var väldigt kul manual 4 soldaten som hade lite olika roller och skulle göra olika uppdrag när jag var det var kul. Vilket det sämsta karta. Ojdå det är svårt då. Måste kolla min lista Torna Hällestad mittbiblioteket den där. Nej innan vi får inte glömma att nämna kontra som det heter USA och på bete little pony movie faktiskt inte glömma som en bakåtspel.

Spelpoddar är det moderna sättet att spela

Det är till och med så att jag tycker om det spelet 2400 klarar inte men det här var inte synd om jag hade missat. Holländare Jag kommer få vilket som är mitt sämsta kortspel och hade jag vet inte om du har till nästa desnes. Men det fanns ett Turtles spel kan man kräva 213 samtidigt som var fruktansvärt dåligt satt i sig. Det går inte att sätta ord på hur du ha lite vad är det här när man ska se?

Datorspelet AC:s posterbild
Datorspelet AC:S

Elen under vattnet, alltså dels att de inte ens ibland drink bibblan dog man om man åkt i vattnet om man en sköldpadda i tryckknapp skitsvårt också ju. Ja jag var fruktansvärt dåligt det spelet Jag saknar jag kommer man spelare. Alla ville spelar hela tiden.

Bild på Fortnite till vår spelodd.
Kidsen älskar Fortnite. Därför tar vi upp det ibland i vår spelodd.

Fast det var ju så att det gick inte spelade man kommer inte förbi i typ andra barn eller vad den här hittade det var ju för att det var Turtles Jag har jag brukar alltid förstöra Konami. Men där gjorde dom bort sig. Jag tittar bara hittar. Massa bra konstnärinna kolla igenom mitt Steam bibliotek är typ. Try and a blonde small trevligt tycker det där.

Det när man är en Magiker riddare och så så Erik 2D och ska man bara ta sig igenom en bana till låter jättekul. Du får du länka till Mason Jar inspelade a deficit karaktärerna i väldigt olika alltså inte sa. Magiker energi wok Sweet på henne riddare och så måste man använda deras. Abilities gemensam för att lösa saker i både lite plattforms action och lite pussel oss en mysig Story på det. Paxton Magiker tvåan har ganska mycket.

Avslutande ord om spelet

Är PG element också att man får lägga upp sina man grejer så att de blir bättre att få nya billigt i som gör att man kan klaga pusslen på olika sätt med hjälp utav de riktigt mysigt att sitta samarbete med folk är det sommaren var verkligen bra till tupp Magicka 2 också är fantastiskt kåt fel, men jag tror ju här någonstans. Det här är inte det sämsta men ändå så här det var.