Avsnitt 12 – Top 3 paintminnen

Pontus Nilsson

Jonas håller i en Megaman-quiz, Pontus pratar om varför han får utslag när han hör att ett spel är i early access. Daniel pratar sig varm kring Prison Architect och vi konstaterar att Microsoft gör sig av med en gammal trotjänare.Daniel Lindau Jonas Nilsson Pontus Nilsson

Allt i senaste avsnittet av Nordic Gamer – Sveriges skönaste spelpodd!

Du Dina ord betyder ingenting Daniel. Nej men jag säger som du sa jag vet att jag är svag men jag känner efter sa du förra avsnittet, så nu gör jag det. Men du kan inte kopiera mig. Det är lite tråkigt inte lika smart som kinesiska flottan I follow Daniel Lindelöf spelomgång är det väldigt ont. Nej sen så borde inte allt för länge sedan Dreamhack kick av att vi var ju borta på ett litet studiebesök för första gången var vi utanför igår.

Tv-spel och datorspel i en spelpodd

Studios väg och min sambo hon förbi på Scandic vid Dreamhack och tog en bild och den tänkte jag lägga ut på vår facebookgrupp en ganska rolig bild i en anvisat Scandic har gjort drink meny som är anpassad utifrån gaming. Jaha så det finns Ja jag tycker bara kul att det så här liksom att Scandic hotell som inte har någonting med att jag är då finns exempel, då de har bytt.

Spelpodd om Call of Duty
Call of Duty: Black Ops

Befintliga drinkar med skivat exempel det är Rosa pantern, sen finns det Jim Raynor och det finns High Noon mycket bli sådär. Ja. Ja. Ja, det är det är det finns lite allt möjligt. Det är ganska mycket finns en Guncraft med men det finns Princess Peach the Peach passion Rush B the white russian.

Spelodden köper Petter lägger ut en på Facebook grupper Nordic gamer, så kan ni spana in den om ni vill se lite fler olika drinknamn. De har hittat på dig. Tycker lite kul grepp ändå att de Försöker iallafall åtminstone, men det är ju kul att Jönköping kommun verkligen engagera sig så himla mycket när det är Dreamhack kanske för att det är en av de få så här turister dragande evensen i stan men ändå Det känns som att de aldrig varit väldigt höga det jag Jönköping har en hög det här mässområdet och som heter.

Elmia och de har ju några ganska stora mässing men den absolut största grejen om man ser på över en tioårsperiod säger ju att dreamer kan ju två gånger per år och så himla stort så det blir nån grej för dem. Sen är det faktiskt så att jag råkar veta att Elmia har jag alla fall under längre tid varit en delägare i eller kommunen har vart en delägare Elmia.

Paradox Interactive och strategispel

Så att de blir extra viktigt vara med den aspekten också. Vi har ju tidigare nämnt coopse spel och jag och Pontus. Vi försökte hitta lite kåt spel som vi vill spela tillsammans nu när du fått en ny dator så behöver inte tänka längre på var din dator klara av. Och det kan vi inte säga att marknaden är direkt över fylld med ordentliga spel som man kan spela tillsammans så jag tänkte att vi kunde väl försöka lista Alicante i alla fall åtminstone en favorit barn som vi har och KF spel för det här.

Något som vi suktar Efter det finns i många men de flesta har ju man ju redan spelat att ha mig redan och Jag upplever att kortspel servitör KDL har inte den frågan SEK 8.

Daniel Lindau håller tummarna.

Jan och därför det var väl därför också borde du och jag gick igång så himla mycket. Nej, Josef Fares kommande spel visade på E3 det var ju och var glad man blir han sade jag födas ÅF

blev det finns ju bra spel på Portal 2 väldigt trevligt kortspel där jag definitivt Sen finns ju spel som har blivit lite tråkigare att åka med tiden som jag tycker har dålig Borderlands men de är ju väldigt bra byggd i grunden, för jag alltså de inte dåliga men spelet i sig är ju ganska tråkigt om man säger så tycker jag

En svensk podd om spel

Jag gillar när man Köpte ni vill se ganska länge sedan när man köpte Playstation 3 så var det första spelet men fick. Resistance Fall of Man att de kunde han spelar tillsammans igenom färja missions Mirando Silence of a surgeon. Kanske huvudperson i Storyline en att sova den andra som är med i hjälpare. Det gör väldigt snyggt spel och sen svarar väldigt bra koll app för skärmen på delat som man kunde köra verkligen på alltså.

Säg delat på ett bra sätt inte så att det blir upp och ner i ettan på sidorna så att man är vänner jag gillar det spelet skatt duschade. Jag och min bästa tjejkompis handlar väldigt mycket när de kommer ut.

Det var min kompis Johansson påminner mig om det här är mer känd som planete rice på internet så ni vet. Det var ett spel som vi spelade igenom när det var nytt och visst lite som Pontus nämnare eller kanske inte ett jätte matigt och långt spel men det var väldigt kul the dog Warriors heter den.

Spel som är strategispel
Paradox spelet Imperator Rome

Det är bara ifrån sig ett utvecklat av Rockstar. Jag tror det släpptes 2005 kanske baserat på en film från 70 talet när det är typ olika gäng. Som styr ska man säga New Yorks undre värld och du har dålig gäng som heter Warriors och affären nando ledare för utan att gänga.

Podcast pratar på svenska om Starbreeze undergång efter misslyckat tv-spel.
Walking Deads mest misslyckade tv-spel?

Tryck i ena alla gängen till att de ska liksom komma överens inte kriga med varandra och han blivit mördad. Och och så blir ditt gäng Frame att föremålet så måste du cykelställ allting till att berätta att det är ju typ en brawler kan säga byta mapp där.

Du står ner fiender och du kan göra ditt andra grejer som var lite kul. Du kan typ såhär stjäla bilstereo. Du ska skruva loss bilstereo med när man har låga spakarna som du skulle skriva varona människor jag inbrott i affär och sånt 2 få pengar av daily.

Story install riddarspelet, Nej det var trevlig upplevelse hos spelar. Jag tror att du älskling. Jag hör det var faktiskt Ankas jul här och det har släppts igen. Nu vet jag på PS4 Har det kommit ut på man kan ladda ner att köpa ha okej för några kortspel som det så det är ju KSP äntligen de är inte så vad jag har förstått så jätte omtyckta inspelningar med din.

Resident Evil 5 och 6, men de har ju bra Bygg grund för de. Ja de är ju det är ju nästan som är ett kortspel man kan komma nu då alltså innan. Fares fixa sitt för vad som fattas en TV spel kan jag ska vara till läskiga. Vi gjorde vi inte jätte läskigt att man spelar två, men de är ju ändå väldigt uppbyggda för Just Cause. Batman är man kan du spela ensam, men känns inte som det alls kul jag aldrig testat spelar ensam, men.