Spelquizen

Spelquizen ett program som är ett quiz om spel.

Spelquiz i olika former verkar få igång gamers. Vem har mest kunskap om spel, hur mycket kan jag själv egentligen? Det är något som verkar locka många gamers och därför skapade vi det här programmet åt dig som en del av vår spelpodd Nordic Gamer.

En quiz om spel

I spelquizen provas dina kunskaper i spel. Kan du mer och lyckas få högre poäng än Nordic Gamers deltagare? Vi jobbar för att det ska vara en bra blandning på frågorna så att det alltid ska finnas något för alla. Klurigt för unga gamers men även att veteraner ska kunna få sin beskärda del oavsett ålder. Lyssna på avsnitten ovan. Lycka till!

Mer om spelquizen

Spelquizen programleds av Daniel Lindau och återkommande deltagare är Jonas Nilsson och Pontus Nilsson. Varje avsnitt som är en egen quiz i tre delar om tre olika ämnen inom spel förbereds och leds av Daniel som även skriver frågorna till quizen. Om du gillar att testa dina kunskaper om spel är Spelquizen rätt för dig.

Lyssna på podden var du vill

Nordic Gamer finns på iTunes, Soundcloud och en massa andra ställen där du lyssnar på poddar. Självklart är det gratis att lyssna på podden. Vi kan nu även med glädje berätta att du numera kan lyssna på oss via Spotify. Oavsett vad du använder för enhet eller när så finns vi där!

Spelquiz

Vi älskar att jobba med vår Spelquiz, men kanske har du förslag kring hur vi kan göra programmet bättre? Eller att du kanske har önskemål om ämnen som vi kan ha med? Kontakta då oss och berätta hur vi kan förbättra Spelquizen.