Avsnitt 14 – Busiga bävrar

Daniel Lindau älskar Nordic Gamer och spelquiz

Mer information om Daniel Lindau.

Daniel, Pontus och Jonas har spelat PUBG vilket verkar ha gett mersmak. Pontus berättar om hur han föll för Total War-serien och Jonas totalsågar en 90-tals klassiker så Daniel tappar fattningen.

Jag vet inte hur mycket du håller med här Daniel du håller med en del, Men vad var det hette nu igen just Lord of the Rings war in the north, Alltså det spelet var ju det var ju knappt. Var kommer det?

Köpa spel av fysisk butik eller digitalt?

Nej men alltså det var ju det kan ta tid är du påväg in på Happy konstiga var att det var oerhört sunkigt. Jag har väl lämpade ändå efter det var det enda vi vill spela nästan ändå. Jag menar vi när vi köpte det så bra så det var ju den vi spela till förklarar, alltså. Det var både bra och dåligt och Korpen räddade gjort fel knapp där Ja precis För det var Det var inte hur ser inget bara spel.

Tv-spelet Assaissins creed game
Datorspel i en skön spelpodd som folk vill lyssna på.

Men nej, jag kan inte komma på något sätt är jättedålig Cars blev det känns att man har slutat spela en ganska direkt om de inte är så bra. Det är väl det som är problemet hos attenti spåret så mycket man vill bara för att ringa dem som kommer av de fastnat upp dem igen.

Men annars så kommer bara dålig kortspelet. Nej jag försökte tänka så här att finns något krav spel där den andra spelaren knappt kan göra någonting.

Spelkontroller i all ära…

Eller finns det jag har för mig några Galaxy jag typexempel nämnt det var det bara sova på en liten eftertanken, vad heter det här spelet med dokumentär om man springer ifrån den andra personen Så så där eller LittleBigPlanet det får jag psykbryt på riktiga spel. Ja men det var ju va sabba för där man spelade meningen med KHK.

Många de här nya Mario spelen har ju bra och hå upp och så de här 2D plattforms of reading World man spelar upp till 4 personer som spelar Mario Luigi Peach.

Jag tror det så ska man bara ta sig från punkt a till punkt b. Det är riktigt mysigt om man sitter på ett Wii U håller jag ville säga Halo men jag vågar inte. Jag kommer få så mycket. Ja men där var. Varför tycker du det är dåligt att bli så himla förutsägbart, men menar du spelat i sig eller. Ja det kan det kan verkligen säga att vi kanske är ganska föra tillbaka, men. Korpen där vi också liksom den är ok, för att det är ju som att spela vanligt fast du spela med kompis.

Battlefield 1 spel podd
Battlefield 1 är ett passande spel att ha podd om.

Därför hör ju inte den upplevelsen jättemycket egentligen. Nej, det är ju där man får den att dela upp det i två kategorier av dåliga cow uppspelning common dåligt COOP utförande och de som är ett dåligt.

Heino definitivt inte dåligt komma på När jag ansluter ett riktigt bra sen Så jag vill inne på spåret också att Hej då är verkligen inget spel CG för mig så att jag Nej det är inget jag kompakt betänkandet. Pontus var liten näsvis här. Vi kropp dusch.

Nej jag har både när vi snälla mot varandra förutom mot på. Nej precis att jag är elak. Ja jag är som ett djur som skadat då fångat jag bara anfaller Alto Hanna 1000 skadad räv i en bur firek. Tänkte vi kunde berätta om någonting jag haft problem med senaste veckan har vi haft en ganska så ordentligt värmebölja här över stad och lika och då har jag märkt att min dator började.

Tv-spel är roligt. Call of Duty, inte lika roligt längre dock.
Tv-spel som COD är vanliga på marknaden.

Kaninbebisar spel och sen så tror jag lite program som jag kan rekommendera smittar realtemp som är gratis. Och då kan man se hur varm är en processor det och då märkte jag att min processor var ju på tok för varm den blev ju över 90 grader ibland. När spelar att det inte riktigt bra Och då Öppnade upp chassit och jag först hittar ingenting fel, men sen så hittade jag inmatningen för tre fläktar som var typ.

Svenska tv-spel och datorspel

Det var igen tjocknat med dem om vi säger så så. Itunes spelpodd ram med de gröna Har du kan jag tipsa dem som har en dator som har man använder några år och som han märkte kanske blir lite konstig hela husägare eller så.

Framförallt när det är varmt på sommaren du Kan man öppna upp datorn och så gör man så att man tar ut igen sladden ur datorn. Pratar stationär dator huvudsaker med igår. Egentligen gör precis som har med en bärbar drömmen uriel sladden öppnar upp.

Ett paraply till spelpodden.
Ett paraply från Nordic Gamer. Bra att ha när man går runt och lyssnar på spelpodden?

Datorn och så Fram med några topsar och sen som försöker man göra rent de här flänsarna som sitter där fläktarna försöker kyla ner och City ofta försöker kyla ner flänsar hos talmannen tops och så försöker med rent eller att man till med går så hardcore att man även fixar en så här trycklufts spray som man sprayar tryckluft i att få bort det om man är lite försiktig så sen så de här tryckluft.

Det kan man ju ha med i spelpodden med sig också det att de här trycklufts tuberna att de fungerar lite som Pontus så att om man skakar på dem för mycket eller riktar.

De håller de på konstiga sätt och kan du komma ut lite vätska med men det ingen större fara. Den här kommer inte okej för väldigt privat nu, men jag tycker tryckluftsspray jättebra. Vi brukar köpa köra typ varannan Dreamhack Winter att blåsa ut Ska vi samlas i ganska mycket använd att jag skulle de komma ikväll till.

Sveriges skönaste spelpodd

Demet Skulle det komma lite vätska och så är det ingen större fara om du hade tur Strömmer nu stationär för att egentligen ska elektronik klaga vätska problemet. Enare blir ström i det så man kopplar i strömmen medans det lite blött då kan jag åt helsike på hur slottet torkar först Ja precis sen är det lite värre med en bärbar dator för att då är det ju oftast konstant ström i form utav batteriet.

Man ska alltid undvika vatten såklart, men det är inte katastrof. Det betyder inte att spelpodden förstört datorn för att det kommer Lite droppar och det här problemet med damm i fläkt.

Två personer spelar FIFA 19 på playstation 4 spel
Det är roligare att spela FIFA 19 om man är två!

Jag kan ju bara tipsa om att de kan ju gången med fem om du har katter och så det blev inte gnugga katten mot datorn varje dag för tur lite heminevrin lite kul måste katten få också och lite statiskt elektricitet. Du kan festen en ballong på katten också. Men Daniel de Har du testat att starta om datorn när du hade problem med denna klass.

Fritidsmöbler du en alltför ofta. Jag har kört med den och att det löste det man säger det till folk på riktigt det förvånansvärt sällan som när man pratar med folk som de faktiskt ens har provat att starta om enheten framförallt telefon med rimmat de ofta inte tänker på att det faktiskt. Går att starta om de hade min dator kan inte läsa serier om samtidigt som jag använde mugghållaren.

Vad är det för fel? Jag jobbar på en it- support för ett av världens största IT företag du hade en person. Ring ring din då hade köpt en ny laptop när Starta laptopen så kom det upp att. Speldatorer tack för att du har köpt den här datorn. Tryck på nästa för att fortsätta vidare för att ställa in din nya dator. Den här personen ringde upp mig. Hon berättade jag att ja, men jag jag klickar förtvivlat, men det det händer ingenting jag kommer in.

Andjela Kusmuk, Pontus Nilsson och Jonas Nilsson.

Vida Garden Vac och hängt sig eller någonting någonting i ett fel att jag satt där och prata med henne en kvart liksom om varför den här nästa knappen komma vidare fortsätter knappen inte funkar det och sen så till slut så bara inse det att.

Oj hon förstår inte grundkonceptet, var är muspekaren musmarkör alltså, hon fattar inte det att du måste dra i musen och flytta den till knappen. Hon trodde hon tittade på knappen och klicka det för tvivlat på den, Men hon fattar inte det att hon var tvungen att fara musmarkören till knappen vara skärmen bara snurrar men hon var ju bara.

Nintendo Entertainment system - NES spel
Nintendo Entertainment system – NES spel

Sverige sin tid idag med eye tracking så kan du göra så att köpa Nike blr allt om gammal teknik med djävla touchpad. Lyssna på vår podd statement klicka på den där knappen då att laga snabbt som ögat på tackade jag Ja vad bra du löser vi det jag skulle ha på för jag tänkte det.

Ska sitta med henne genom en inte en chans att jag tackar för mig. Jag förstår varför du fick Spark överför inte du jobbar inom kundservice längre. Angela du ju inte bara aktiv i Nordic gamer utan man märker ibland att du skriver lite grejer. Jag ljuger du på nätet om du kunde köre va? Spelquizen hittar du här. Perfekt om du gillar att lyssna på en spelquiz.

Så dyr vad du tycker och tänker jag är jag är krönika låten tidning som heter Break It online tidning äntligen som pratar om trender inom. Tech och min roll där egentligen. Jag försöker förklara fenomenet Esport för gemene man och kvinna.

Tack för den här gången – Spelquiz

Hur går det det som är svårt för mig är att översätta spelpodd. Mitt Gaming Lingo till sa jag Men de Mala saker när jag måste förklara vad de anser att jag måste skriva ut in real life liksom det känns jättekonstigt.

Gamecube en klassisk spelkonsol
Gamecube en klassisk spelkonsol

Varför står man förstår inte att välja att folk inte förstår men heterozygot väldigt bra och fått bra bra feedback han gillar dom tingsrätt som fått väldigt positiv respons han hunnit läsa det ni ska säga. Nej det hittar man i Zelda nämen ja ja jag har läst en av dem och sedan skummade igenom en annan att jag tyckte var väldigt bra. Spelquizen hittar du här.

Jag skrev till mig till det att jag tyckte du visste inte att du kunde skriva så himla bra som du gör ju väldigt kul Vad gullig det men det är faktiskt. Ola Aronsson Type väldigt mycket äldre Honey redaktionen du förklara När sände härifrån game mitt snus.