Avsnitt 15 – Häj tjester

Daniel är förvånad över Jonas finna spelkonsol Nintendo Switch.
Jonas Nilsson och Daniel Lindau

Daniel har spelat Mario + Rabbids: Kingdom battle. Pontus förstummas över hur hårt han lyckats trolla Daniel under flera dagar. Age of Empires remakesen väcker känslor, nästan lika mycket som de kommande Overwatch uppdateringarna. Och vad är häj tjester för något egentligen?

Översätta till svenska för den jag läste huvudsaken var den här hjälten Läs med studentlitt Vad är den med i sporten att företag inte ska springa in med ögonbindel som du skrev att vissa företag vill verkligen hoppa på Bioshock.

Esports tåget men de vet inte vad det är de ge sig in i när de vill hoppa in och att sponsra att synas i den världen och att de borde. Kanske ta ett steg bakåt tänka efter jag tror att det är det börjar bli lite för lite där för för bara några år sedan så var det helt omöjligt nästan att få någon att investera någonting är spärrat för att man sålde ett luftslott.

Podd om spel

Medans idag så det är helt åt andra hållet att det är väldigt många som är intresserade av att investera så att de kan säga att vi jobbar med spott och då dyker det upp en massa sevdah experter inom. Esport som inte jag säger för vad konstigt att det var så olika bolag som ingen någonsin har hört talas om och så ska de få hjälpa då De här företag att investera och och Nova blommönster Jag får jag tagit min spela fel. Sveriges bästa podd om spel.

Spelpoddar om Cities Skylines
Spelpoddar utan strategispel är som, något utan något viktigt.

Är gången så kan man ge skotten antagligen bli betalt svartlistad som det här ska vi inte investera i för vi förlorade. Så här mycket pengar tvättho den Fisken är ganska stor som brann geni sig och sen så vet jag inte kanske ska du till en.

Krasch precis som sig till bubbel kanske för att man ska kunna bygga upp Esport en mer stabil du vet jag inte men det är det är det. Risky business att investera om man inte läser på fest definitivt att vi får hoppas det att det är de goda krafterna är tillräckligt starka för att hålla den. På plats här väldigt jobbigt om det för det är ju precis som du säger.

Podcast om spel

Kanske behövs en kraft men det hade varit väldigt jobbigt om vi ska behöva gå igenom en period då alla pengar försvinner från är sporten under några år med att folk laddare gomo man måste bevisa till sporten visste inte bara en on non liksom skräp grej som man bara försvinner pengar i utan att det är en positiv grej och att man får man zapoceti. Podcast om spel.

Podcast pratar på svenska om Starbreeze undergång efter misslyckat tv-spel.
Walking Deads mest misslyckade tv-spel?

Goodwill och så att folk gillar gun om man syns i de sammanhangen. Ja jag hoppas och tror verkligen att det ska gå åklagare och det känns ju det. Blir ju lätt så här när det kommer massa pengar i någonting väldigt fort och det är väldigt många som sitter på en massa pengar. Och vill vara med och har inte koll egentligen.

Det är klart den går snett med hoppas att ni som jobbar med dig. Kan att ha koll kan hålla på banan. Jag har faktiskt ett boktips idag så fick jag tag i en bok som heter Gender inclusive game design skriven av Cherry granne som handlar om historiken kring att få kvinnor att spela datorspel och hur man väldigt tidigt väldigt många år sedan mantel, till exempel på Activition. Försökte få tjejer att spela datorspel genom att göra ö.

Tjejer dataspel Barbie doktor spel och Mary Kate and Ashley. Datorspel och sen så så kommer den att behandla hur man kan då utveckla Spel som passar både för män och kvinnor och den boken. Relic för att den varit svår att få fatta. Jag kan verkligen rekommendera den om det är någon som är intresserad av just the game design.

En svensk podd om spel

Var finns avtagbara gammal talet, den var väl inget här explosion Success Men idag ser den nya Super elefant. Podd om spel på svenska ska bli kul att läsa igenom och så har vi kommit någonstans ändå här skrevs ändå gått säkert 15 år sedan och släpper boken.

Ja det känns ju väldigt halt alltså de gjorde det väldigt halvhjärtat spelutvecklarna när du nämner någon spelar du gjorde typ bara bio Mary Kate and Ashley de gjorde ju liksom dåliga spel. Som man inte ladda ner någon FR på huvud taget och sen bara sätter man någonting på omslaget för jag ska sälja.

Varför ses blir vissa så här tjejen vill inte alls spela datorspel TCL själva. Men vi har ju ett svenskt bolag som gör en ganska Ball grej Starstable heter de de utvecklar U World of Warcraft att de har aktivt valt att inte ha manlig.

Spelpodd om Call of Duty
Call of Duty: Black Ops är ett helt okej spel värt att prata om i en spelpodd.

Ökat i spelet utan en kille så får du spela min kvinnlig karaktär och då Jag tycker ju ganska häftigt statement ändå för Shia har ju alla att spelat som manliga karaktärer att de har inte vattna stor grej men när de tog de aktiva beslutet då var det många som höjde på ögonbrynen vara så här kan ni inte göra det. Spelpodden Nordic Gamer.

Nej vet faktiskt inte vad jag tycker om det Ja bara Ja jag förstår du hört det lät väldigt roligt.

World of Warcraft effekt uttalas fest men inte fick heta så självklar själv. Ja just det för att Velvet Red Dead Redemption i spelet för hästar stora scenen men det är ju ganska många spelserier det måste jag bara smäller de måste man för längesen men bara två exempel som. Tex Skyrim of Mass Effect när du kan gör din egen Avatar som du spelar med det måste väl nästan vara upp till.

Spelpodd om Gears of War 4
GoW 4 xbox exklusivt

Avverka betyder tycker jag. Det är klart du vill göra intro till måla om du verkligen vill göra en story om en väldigt specifik häktad då. Då blir lite så då måste du ju att du vill vara väldigt specifik misstag inom Kajsa den så måste du välja på något sätt om du ska göra.

Vilken pension ska vara. Det finns ju faktiskt spel som har starka kvinnliga karaktärer glömmer. Ibland tycker jag menar samma Sören i en fake i any Mirrors Edge Nautico i Heavenly Sword en annan. Det finns ju verkligen om man laga kraft den självklara.

Read dead redemption spel
Read dead redemption 2 – Grymt spel

Vi har ju några stycken så det inte som att det inte finns kvinnor i datorspelen duvenäs många var jag vet att du har Angela kanske inte gillade spel så mycket. Men det finns ju jag tycker är väldigt bra kvinnliga karaktärer i Overwatch. Jaha nkt chansen på det ju bara lite. Hur kan jag på Blizzard Entertainment som skulle?