Avsnitt 16 – Jesus blockade Steam

Andjela Kusmuk och Pontus Nilsson

Pontus har äntligen blivit lite av en trendsättare. Andjela har blivit PUBG-biten och därmed tappat kontakten med omvärlden. Och hur lyckades Jesus egentligen blockera Steam i hela Malaysia?

Sluta hate att börja gamer. Jag skojar du gjorde förut, men väldigt fint film om dreamhacks att jag gjort lite kompis med dem. Ja men för 978 år sedan när jag läser på lite om det här då var de ofta det här återkommande argumentet att så fort. Du satt det en tjej på spel omslaget så sålde på automatik spelen mycket sämre sedan var det vi sa som argumenterar kring det om det är ju för det du var inne på innan han.

Gamecube en klassisk spelkonsol
Gamecube en klassisk spelkonsol

Gillat dig om det för att ni har sån här crap spel som ni släpper och så ska de framstå som tjejer, Men egentligen är spelet bak skitår är därför hon säljer dåligt, men det var rätt så tydlig statistik på att av någon anledning så köpte folkspel tenderar till att köpa spel mindre farlig att det var en tjej på omslaget, men jag tror det.

En svensk podd om spel

Det har ändrats ganska så ordentligt på sista tiden och jag tror att det hänt väldigt mycket över de inte hamnen. Till exempel att bara se på den senaste året.

Horizon Zero Dawn är ju fantastisk karaktäristik kvinnor karaktär och om vi tar Mass Effect Andromeda så har de ju vänta till gamla med sitt ex och Vad är huvudsakligen den manliga versionen av. Shepherd som marknadsförare menas med Mass Effect Andromeda så försökte man med gå på att det är var den kvinnliga karaktärerna marknadsförare och det trycker jag på något. Sätt börjar visa på vissa sundhetstecken definitivt att vi börjar närma oss både marknaden och utvecklarna börjar hamna på rätt.

Spelbara spelkaraktärer vi minns

Köl att det blir mer och mer balanserat. Sen är själv lite allergisk mot när de ska när de ska överkompensera så då blir det konstigt för mig utan för att vi bara allihopa check hitta balans då jag direkt att jag med på tåget så mina sånt här giggling Google alltså, det känns som att väldigt många japanska Spel porträtterar tjejer som är superkul. Vi är inga kläder.

Tv-spelet Assaissins creed game
Tv-spelet om det sköna gamet AC

Jätte glada änkan ska korkade så kan vi inte ha det lite uppi Tekken 4 Christie montera no, Jag vill jag håller om mig Jonas att jag gillar att spela den faktiskt. Man får göra sin egna impellerbyte smycken välja välja helt egen utan vi kanske finns val på typ två eller tre styckna. Vem ska spela det tycker jag att du bästa.

För jag brukar faktiskt som Daniel och sover inte jag minns velat brukar alltid faktiskt neldehof. Spela kvinna födde mycket roligare typ som är Mass Effect förklarar.

Spelpodd

Jag blir att du säger så. Ja det är samma här alltid, Men sen är det alltså det är väl lite sällsynt med spel som har bra karaktärer vad jag säger det män eller kvinnor som taget om en populär spelserie som till exempel, vad heter det nu igen naglar från heter. Han hade sålt in det till en spelpodd. Bara för en sådan här Saints Row Nehej så här shooter spel Får man ha en typ motorsåg på sitt maskingevär.

Gears of War ESO a Sunday Monday kan jag ta men skulle vara ledig skit karaktär alltså, det är ingen bra karaktär i de är ju liksom bara orkade som är människor. Lite alltså känsligt är hjärndöd. Ja men precis alltså är det inte.

Gå inte det ganska vanligt i näsan vanligare än att vi faktiskt ha en bra och intressant fakta här så är det bara liksom en köttbit typ. Och sen är det ju typ tre exempel och som i de kod som kommer ner och så med andra världskriget en när man spelar en amerikansk soldat. Man kan ge lite mer innovativa.

Battlefield 1 spel podd
Battlefield 1 är ett passande spel att ha podd om.

Förlåt jag tycker det är väl så där att om de hittar inte få jättemycket. Men där Det var konstigt om det var en amerikansk kvinna som har gula tonen som soldater att det var ju men som slok liksom så att om det att det finns att det historiska som blir så tycker inte man ska Finns det var säkert kvinnor också intresset Mylan hon klädde ut sig till man prova med.

Det känns det som att jag har ju rätt är för att de har inte haft det heller. Men nu då försöker de jagade naturligt genom hav i det här dlcs att komma till Battlefield One att det är just att religionen. I historiskt korrekt, men du hitta den här balansen tycker jag mellan att vara historiskt korrekt få in kvinnor inte jägare krystat och det ju krigsspel. med historisk förankring ett problem moderna click.

Battlefield och historiskt korrekt

Spelar ju ingen inte något större när den finns ju en hel del kvinnor i de moderna mena medans historiska spel får man kanske göra det lite snyggare lite bättre så får det funka antingen göras om igen hitta en viktig kvinnor. Bataljon eller att man gör det i en annan form inom administrativ roll. Det kan vara stark kvinna därmed eller någonting. Man kan hitta kreativa lösningar bara eller så gör man som Pontus han spelar GTA.

Istället att den jäveln är varken man eller kvinna. Det är bara en räv. Jag blir lite irriterad. Nina folkhär blåst upp hur Wonder Woman är den första starka kvinnliga karaktärer i en storfilm, man bara har de inte sett Alien överhuvudtaget eller?

Terminator där som man kan blir ju hon var är min idol när jag var liten. Det var allt jag ville velikan todos los mobilen. Jag fick inget. Ja det jag är glad att du misslyckas men jag vet inte om det är många många som duger jag på det nu reagerar på det för sakens skull att de inte har tittat så mycket på film och sådant innan då Om man tror att den förste starka kvinnan för procent. Det var precis samma tanke fick jag som du är alien.

Spelpodd om Gears of War 4
GoW 4 xbox exklusivt

För jag vet inte varför den ser ut som en stor reaktionen att trampa viktiga för till Kenneth skull lite som blir det någon sådan här Pontus Almen på tal om kvinnliga karaktärer som är huvudrollsinnehavare spel. Jag har köpt ett spel till min Xbox ones, Men de har inte öppnat spelet den men Little Nightmares har jag köpt.

Spela är bra för hela kroppen! Inga brutna ben eller liknande när man spelar eller lyssnar på en spelpodd.

Tv-spelens baksida bakom datorspelen

Little Nightmares ingen aning om man är som jättesmå pluttiga dockor typ Och sen några jätte fula gubbar om man är för typ av båten någonting att skepp ser ut som. Ja du är ju helt inne och snurrar man spelar som en liten sexårig. Nej hon förlåt spelpodd.

Hon är nio år men heter Sixten tjej i en gul regnkappa som har fastnat i amadios. Liknande värde där man är som du säger på en båt och så ska man gå runt och försöka överleva på den här båten att det på något sätt skulle man kunna säga till bilder väldigt mysigt.

En podd om spel själva grundkonceptet som man har försökt att skapa är att man försöker återskapa mardrömmar och sådant man agerar när man var liten. Alltså mycket mörker och monster och fula vagel sig ovanpå. Gustaf jag förstår det.