Avsnitt 17 – Tidelag och nekrofili-kombo

Jonas Nilsson i Nordic Gamer är med i podden som handlar om spel
Jonas Nilsson med lite lätt uppläxande blick

Daniel har provat nya CoD WWII-betan men är väl inte helt nöjd. Vi diskuterar hatet mot utvecklarna som är i fokus just nu. Och bröderna Nilsson verkar ha lyckats skapa en konstig sexuell relation mellan två karaktärer i Divinity original sin 2. Allt i Sveriges bästa spelpodd Nordic Gamer.

Ja men det låter ju som att du påminna om det här. Har ni spelat Alice Madness det är också super fast med mycket mera.

Skräck. Ja. Ja, just det för jag blir för det är ju alltid några länder som det är byggt på ja precis. Det är det ganska action orientering att va alltså väldigt snyggt lite. Sen lite står i mycket boss fight 2/20 hugg.

Jag gillar ju sånt. Ja det här är nog mer att man ska ha lite så här stealth mod aktigt att du ska försöka ta dig runt på den här banan då eller tar dig igenom ett rum utan att de här monstren upptäcker ej att hinna ikapp dig att du ska komma undan i tid. Ja just det lite som Assassin’s Creed att du ska använda stealth barnen bra liknelse riktigt men mellan de här två spel gjorde i ställ.

Destiny 2 spelar vi i podd
Destiny 2 är ju ett fräscht spel från Activision.

Den har jag spelet har en meter Critic på ens att det här ser fram emot. Det ska jag sätta mig i som bättre Mass Effect sig till Kanada kom den igen samt. Det är bättre lite någonting för var helt och rent utan att ni ska komma och besudla Rimer små kommentar det.

Podd om spel

Jag sa ju som Paolo Roberto stoppa sabbet var ju faktiskt hade han sagt det stockholmsnatten. Han har gjort mycket. Han måste ångra det lite som Dogge Doggelito. Jag kan tänka mig att de sitta hemma och varför gick jag med på dig? En podd om spel på svenska.

Varför går i en cykel på köpet? Jag säger det när vi var på ett uteställe att han var där uppträdde så fort han slutade sjunga så började folk liksom cykel på köpet cykel på köpet de hela tiden i. Stjärnorna Löten innan. Det är lite annan känsla än liksom selatin. Kings där gangster rap liksom. Från förorten och sen kommer cykel på köpet gammal Elgiganten.

Reklam inte sponsrad av Elgiganten är det kan vi ändra elektronikförsäkring sponsrad av Little Nightmares Nej det är vi definitivt inte betala fullpris för inte sponsrad av Dennis brunbys Hifi i Eslöv Jag kan inte säga att jag är fasen inte sponsrad av Nintendo heller. Vet du vad man ska köpa sån här Joy Con.

Nintendo Entertainment system - NES spel
Nintendo Entertainment system – NES spel

Trolldeg veta vad de kostar 599? Det var en sådan halva kostar 899 kostar en ett komplett par Knights mySafety Pontus jag Wiki förbi Gamestop hembra. Nej och jag plockade ihop the horizon Zero Dawn Oba Häll upp prislappen, mot Pontus och han såg ut som att dels att han. Trodde han såg del som att han skulle svimma dels att han skulle spy, men att vara för mycket känslor på en gång för att kunna reagera på?

Nordic Gamer – Podcast om spel

Något sätt Samba frös 600 spänn kostar det begagnat 11. Ojdå begagnad Invest 600 spänn för ett begagnat spel ska man tänka snälla nån som sagt. Jag såg att liter den där branschen tidigare med det här. Det känns ju som att de här ligga vid stort sett bara på den här bygga.

Game listighet system att du köper ett spel och sen så Säljer du tillbaka det till butiken, men tjena på något. Någonting har ju gått snett eller hur? Ska de överleva om de säljer begagnade spel för 600 spänn, men någon säger väl bara att och tittade begagnat.

Gamecube en klassisk spelkonsol
Gamecube en klassisk spelkonsol

Jag köper direkt och tittar inte så det kostar och sen när de väl kommer fram till kassan säger jag då blir 600 kr och då tänker dom Oj det var mycket för bögarnas fel, men jag är svensk och jag vågar inte säga ifrån så jag köper bara bli för pinsamt att lägga tillbaka den.

Nu tror jag tror du deras verksamhet bygger på att folk jag citronen här. Jag tror den här idén har någon gång florerat på 11 på ett möte faktiskt i det inbyggda support de inte titta på prislappen och sen PGA stopp i kassan.

När de får veta domen du ofta kommer lägger tillbaka grejer, men vi får inte fattar att? Oj kostar det så mycket var man köper den då!? För man hakar inte säga till ens en viss poäng har med till affärside skulle bygga på höjd.

Bild på Fortnite till vår spelodd.
Kidsen älskar Fortnite. Därför tar vi upp det ibland i vår spelodd.

Affärsverksamhet som hela idén bygger på det här.

Så syns ju inte ordna miljonär a eller hemlös jag eller du ska starta en verksamhet som bygger helt och hållet på det fast egentligen. Du ska göra är att du ska sälja grejer som är jättemycket för dyra. Det är bara begagnat och som man kan sammanfatta det. Men egentligen. En podcast om Fortnite? Nej tack vet du vad!

Adobe app att ni ska få sammanhanget också the horizon Zero Dawn som kostade 600 spänn samma dag så såg jag på en en annan butik att det gick att köpa. Det var visserligen kampanj, men 370 spänn nytt då då då kan jag säga att du har jag svårt att se hur det här ska kunna överleva.

Det känns som att det är väldigt mycket anlänt era de här butiken elever är till stor del. Tror jag sa ju att det är föräldrar som inte kan gaming som går och köper spel tillsammans med sina barn för att man är inget köpcenter. Jag åka bara sega. Det gjorde jag.

Podcast med Spelquizen

Men det är klart du ska få det spelet när de där barnen som växer upp och jag har egen ekonomi eller när de blir föräldrar, då kommer inte bli köp där. Jag tror de har varit inne på tidigare enda sättet de här företagen som har så hög omsättning på begagnade spel 12 enda sättet för dem att överleva framöver. Det görs säljer merchandise som vi har tänkt på innan.

Adolfsson att hålla sig till dig istället. Kom ihåg var ni hörde det först att vi får hoppas att vi snart blir sponsrade av typ. Det är någonting så kanske Gamestop eller ja, eller lite Nightmares.

Spel ett återkommande tema hos Nordic Gamer
Call of Duty: Black Ops, kanske dyker upp i Spelquizen?

Jag läste det pågick igen. Jag ska komma ihåg vad jag hörde det först dagen blivit dissad på sådär bra. Men jag kan sparas det lugnt nice. Vad fint du med din nya affärsverksamheter som går ut på att skura gamlingar. Att spendera hela sin pension i din spelbutik riktig solovårare du ja, eller nej.

På tal om gamlingar du sa vi har ingenting med det här att göra, men vi har jag känner jag på att inte känna en kille som jobbar på bion här i stan. Och då sa han att det var bra. Han berättar han om det det här problemet som har vart med en härlig ofta kommer så här typ morfar eller mormor farmor farfar som ska jag gå på film.

Tillsammans med barnbarnet och så tittar de på affischerna och så väljer de. Fille så går de att ska kolla på den och då hade han haft problem att övertyga någon om att de inte skulle se en viss tecknade filmer. Det var den här The sausage movie heter den, Vad heter det man kolla lite det med sausage party heter den så så trevligt.

Det där är det härliga Tintin korv. Filmen handlar ju om att som vill ligga med ett korvbröd A Stora stjärnor, Seth Rogen och Jonna Helo massa till som oijens Franco massa såna som har med randiga rösterna till Den och allting byggbara på sig.

Spelpodd

Perversa skämt gällande mat ordvitsar kring mat som till exempel att jag är det här med att korven vill han ligga i korvbrödet liksom. Det är sådana grejer konstdammen är väl ganska mycket salt går i den också inte det gjorde är det från mat går allt. De ville Jönåker med allt.

De ville jag bli när de är affären server typ allt om ville jag bli sålda liksom. Vi ses högsta dröm och sen kom hem som är kan vatten bli typ såhär lemlästade upp hackade och kokade levande och sedan höger. Ja det har de en oansenlig trailer där en potatis som blir skalar att folk blir helt liksom Han De har ju flops Dackarna skinnet borta så alla får ju fullständigt ögon.

Ja. Spelpodd och spelquizen hittar du här. Älskar inte alla en bra spelquiz?