Avsnitt 18 – A dream coming through

Andjela Kusmuk – Har hon tappat det? 😉

Vi bjuder in Mr. S, som varit med och utvecklat flera som spel som du troligen spelat. Han får mängder av frågor kring hur det är att vara en spelutvecklare och sen får han även uppleva ett NG-quiz: “Steamspel eller bullshit”.

Nej tack, det är jag underbar trygghet. Gamlingen inte vill se den filmen när du har haft väldigt svårt att övertyga vissa av de här mor och farföräldrar kring att nej, den där Ska ni nog inte se en annan grej på tal om gamlingar Förresten jag varit på på Dreamhack med jobbet när de gick av stapeln här och du var där med oss också. Jag vara med också ville bara på slut. Vi har ju bevis på det. Även fast dem så gott. Han kan även då då gick ju inte det. Jag har inte varit på dem och de andra året någonsin som är på Dreamhack göra ingen Dreamhack veteran så gick vi runt lite där och skulle titta på ditt saker och så nämnderna När måste man börja Det här är typ senior sektionen och då var den gick det förbi någon och sa så här. Ja men sen geosektionen är däruppe Och då frågade jag Vad innebär senior sektionen vara åldersgränsen för en.

Är du 20? Vadå finns det där Jag tror att de inte kanske inte spela så mycket musik Där vi möts och det är liksom var lite tystare kanske lägga mig Eller om att man kan dricka äta det är möjligt och kanske folk som vill sitta med folk i sin egen ålder lite osäker faktiskt gamer inte springa runt och kasta kebab på varann det kan nog vara mycket möjligt att det är den sektionen för dig då det var bara lite Slå av det så ond senior Grand Scenic V 20 känner mig lite gammal. Ja precis och sen som Java gubbe här när man.

Döende kanske då jag nästintill en annonserat 30-1. Vi är fortfarande unga att fräsa inte du då Jonas men det är faktiskt en Garden kalla mig för Daddy geoff nej. Nej, den förklarar ju bara äckligt. Det är inte äckligt på det sättet som gjorde låten på Pontus här att skriva snuskigt är bara att det är färdig är det han som är typ head of development för Overwatch på. Blizzard som heter Jeff Kaplan av fansen kallas de för de hade typ som Perssons pappa och det har vi både den så kallade lite på du får klipp du får klippa bort det här, men det är den delen av vårt community in som gillar att jag kalla dig för Daddy dfo att Soldier 76 ska jag då Där pappan är gängen. Var visas of Div.

Jag gillar att du översätter USA Soldier 76. Jag blir lite grann, men det är bra f16 senior gaming ställe för Monica MSN Nordic Senior seats in your gamer Wolfpack – Coop game. Vitara avrunda på den där tycker jag. Tack för att ni var med som vanligt Angela Pontus Jonas tack allihop, så vi fick vara så mycket och framförallt. Tack så klart dig som lyssnar. Jag vill du kontakta oss. Ja det borde du veta vid det här laget att du går in på Nordic gaming.se och så klickade på kontakta oss och tillsvidare. Ha det bra så hörs vi snart igen hej. Hur får jag bara spela in mitt skämt igen fast lite bättre, men jag ska jag kommer klippa Indila failure.

Sluta om skämt uteliggare.