Avsnitt 19 – East-Rome-Boy

Daniel ser lite hängig ut. Stöttar Pontus upp honom eller stryper han? Ingen vet!

Jonas berättar om det senaste kring OWL. Daniel har spelat två lite alternativa spel (Hellblade: Senuas Sacrefice och Edith Finch) och sättet han lägger fram det på provocerar Pontus.

På sistone. Ja det har de ju I met gaming musiken Vi befinner sig utomhus Pontus jag ser vi vi se hur folk som börjar placera sig på marken och sätter sig vi lite olika stolar och bänkar det är lite. cocozza tombliboo utspel människa utomhus. Och då det här fallet är omänskligt bra men det är ganska stort gräsplan när man har satt upp den stora senaste brukar vara inne den. Stora Hallen är utomhus.

Och så är det konstigt konsert område och sen runtomkring så ser du sover det är liksom säkraste öltältet mat och dryck vatten från Therese mycket öl behöver liksom en.

Destiny 2 spelar vi i podd
Destiny 2 är ju ett fräscht spel från Activision.

Hultsfredsfestivalen miniatyr börjat visa är tält innehåller. Lan datorer CS då tittade på 20 tal datorer som står under tält då verkar kunna stänga igen om det börjar regna jag kommer från väldigt tyst håll bränna i nacken nån som sitter och spelar.

Gör man inte alltför var vi som gamer kannenberg Storbränna i nacken med antag att den här utflykten är ju fan det är ju bara att passa på plats med Guinea.

Stora Hallen att kunna ha in ännu mer folk. Dreamhack var ju bli ganska stort inte bara få komma hit och låna utan även för att njuta av musiken av att träffa folk. Och nu då som du sa man kan skaffa sig en schysst solbränna som det är väl ingen som är bästa.

Pallyftare gjorde jag sen så har det ju nu drar vi igång en jag uppskatta ju väldigt mycket att vi är det är lite sånt här orkester val gaming musik istället för ett skitigt. Besök Olotiko det spretiga familjeföretaget.

Rock soundtrack konstant lite inne på dreamer kläder innan vi kom ut och det är ju första heldal nu tror jag. De andra heldag cases är de har inte börjat lukta Nordic gamer igen. Nej det kommer ju senare den Jonas ska veta att du är lite kryptiskt kring ditt arbete när du har ju faktiskt.

Tv-spel är roligt.

Varit här med ditt jobb idag ville säga vad du har gjort det är det jag jobbar ju för de tren en avdelning som gör headset hörselskydd kommunikationssätt. Och vi har just de levererar headset till Dreamhack just nu eller egentligen prototyp headset som inte till salu som de använder man spela blandat.

Heroes of the Storm och Starcraft. Nu hade jag ska de göra med den Och varför. Vad är det för speciellt med headset andra som vill vara just era headset för.

Spel som är strategispel
Imperator Rome – Är med i vår spelpodd

Varför inte Razer eller Logitech eller i alla fall att de ska den. Ta bort så mycket att publiken som möjligt eller egentligen framförallt kommentatorerna när du spelar.

Lumit.se – Beställa mat online restaurang erbjuder Zeldio AB tjänsten att kunderna kan göra just det.

Tex Heroes of the Storm så kan du få lite tips som spelar om du har kommentatorerna. I just det står det står ju volibear storm som inte är relativt säger man kommer in på hat betyder gräver man vet ju hur publiken kan gå.