Avsnitt 23 – Hormonstinna youtubers

Jonas är smått lyrisk över den nya Civ-expansionen samtidigt som Pontus försöker spela oberörd. Daniel sågar återigen fenomenet med att titta på när andra spelar på Youtube. Och till sist får Pontus sin bror i extas genom en ordvits.

En spelpodd om spel

Lite synd att den där grejen med zink rollspelen när jag såg borttagen men du har inte spelat Saints Row 4 Dewey spelat. Saints Row 3 vi spelade lite iallafall. Vem borde testa 424 det ganska cool för att får man ju superkrafter att det är viktigt att min dator klara av det han behöver du har ny dator är uppgång det faktiskt alltså central 41 bra superhjälte spel. Nej Jo men ja okej jo det är HDD. Syns mycket superhjälte spel som utspelar sig en ordentlig appended men bra. Ja men har du spelat att jag har spelat lite Saints Row 4 jag spela trean huvudsaken så visste jag kan man tömma det för ord för jag inte spelat 4. Minute liten stund Varför måste ju komma in så man får sin superhjältar krafter kan uppgraderar hur bra. Man kan flyga och såhär die Bombo slår i marken och spelpodd är allting. Det är ju kul men de tre armar.

Bra fråga. Ja det kan det kanske tre män eller slutar man som president i trean för det. Vi spelar ju. När börjar vi inte behöver mig som jävla inbrottstjuv i ull Ja ja Nej just det firande behöver som president Ja för då är det nog det gör man så tänkte jag har bra. Okej Nej men alltså jag tror inte behöver nu har vi inte spela ten nct släpps i augusti. Agents of Mayhem snabbt som ögat jag går in på Wikipedia. Men det som kan vara bra med singleplayer att och anlägga ordentligt med fokus på det att faktiskt få singer play genom blir väl slipa för. Jag personligen tyckte ju hela underhållningsvärdet i. Saints Row byggde på multiplayer hade varit singleplayer spel som jag tyckte var ett ganska så ruttet singer. Play spel ska vara helt ärlig. Men nu är inte jag riktigt rätt målgrupp för er den spel segern men multiplayer en välbehövlig tycker jag ja det är det jag kunde känna på.

Spel

Nordic gamer great again you see what happened at Nordic gamer last night Hur kunde blivit gamer idrotter ju inte så mycket version de som gillar spela eller titta på fotboll. Det finns bara två typ av enheter en målvakt och utespelare de spelar du menar också att han. Han var på väg att äta citroner visdomar. FF domare väl nästan spel koden på något sätt är det som inte har något att göra med det domaren egentligen var villkoren är i spelet. För att vinna vid judedommen mens ett mänskligt vinst villkor kan man säga i fotboll. Vilken spelpodd!

Det blev lite luddigt konto för mänskligt vinst. BKR blev lite luddigt som möglat på de här. VR headset en mums vill inte testa den är där är det ju nästan lite fixeringsmedel att tro att jag hade en sån stor gigantisk. Evolution hembränt dunk med att det var typ att apoteks som en gigantisk förpackningar så skulle man skriva av mig härifrån nu har jag håller med dig alkohol 2009 års fidget spinner. Jag tror det var lite nyligen 2009 nakna. Jag vill inte ha någonting förlåta intelligent.

Nordic Gamer loggan

Alldeles för sällan. Gå lös provare i vardag att använda ordet gå lös på saker jag gick jag gick lös på datorn eller ja. Google lös på men alltså det det är tråkig Daniel. Miss med det är ju att du har ju sagt åt mig det här innan inte få vara tokiga. Men du har ju sagt att jag har ju börjat säga det lite då och då så här är på jobbet och det ingen som tänker på det för jag säger så mycket annat skolgång. Det är bara ingen tänker på det men jag gillar ordet. Nej total war var lite när jag som visar ni alla här ute så säkert jättebra. Vi tog det idag har jag på inte såg så när vi gick och pratar lite sinsemellan efter jobbet. Att alltså besudla är ju ett ord som används alldeles för lite också. Jag känner mig besudlar jag spelpodd besudla det jag använda i den här på den ja. Keep on using its är bara. Keep on the Ceiling. Factorio är ett spel.

Jag är ganska glad att inte jag har flera tillfällen där behöver använda ordet att jag blivit besudla det så. Jag nöjer mig då som det är nu Vi har ju också hade en period där jag fick in också att några bär det. Använda att man man bara provar att en mening som innehåller ett väg upp och så byter man ut substantivet till bäver Ja jag ska bara gå ut och rasta BMW I2 Kan du hålla min behöver. Nej jag ska lägga en stund bäver i toan. Nej jag skulle ha alltså det här var ju men att det skulle vara en professionell pod Jaha Förlåt jag har skenat lite.