Avsnitt 22 – Köpa papplåda i papplåda

Nintendo visar upp ett av sina mer skruvade projekt. Pontus blir i extas när Daniel och Jonas börjar attackera varandra. Och Daniel utser detta till ett av de rörigaste avsnitten någonsin.Daniel LindauPontus NilssonJonas Nilsson

Jag känner mig både upplyst och besudlad. Okej nu upplysta delen. Kan ju förstå den besudla. De delar. Ja men den får tala för sig själv. Okej jag kan säga jag varit med och byggde. Pontus datorprestanda byggde den ja. Men du du bjuder på hamburgare de gjort men det som var lite roligt var det då att han har aldrig klagat på att hans dator är har varit hos egen nu senast dagen och sen så skulle. Vi flytta över lite filer från den gamla datorn för att starta upp den och då så sa jag till honom. Ja men du du hjälp ju knappast datorn genom att du har. 7011 saker som startar inte samtidigt som datorn startar när man startar datorn ut över Windows. Skype både drog igång. Steam OS Spotify att han bara saker jag behöver dig saker som måste vara igång nu är det du saker jag behöver och kks.

Drag spelpodd och lägg i messenger igång som de har lagt 9 go servrar har inte ens varit igång på typ flagga. Ora lever i det förgångna. Daniel Levi det förgångna Jag saknar mensen kommer inte solhjulet låten man får meddela men jag saknar det visar Tänd en brasa för får vi igång lite mysfaktorn hemma. Pontus dra igång med sin det är programmet att loggan dyker upp och skiner a good times. Xenophon napster snacka så att det var en gång en samling program Pontus. Har du spelat något roligt då jag innan då nya datorn här idag så har jag ju faktiskt det kommer. Lite 2 nötdel säga till alla som favorit företaget Per och spel det kommit en ny regeringen till Hearts of Iron 4 och en ddlc till. Europa Universalis 4. Så jag har testat dem mest third Rome till och Universalis men även snabbtest på det syns det var inte komma ihåg vad han heter pinsam noga.

Matcho tygpåsar for the win!

Det snart är medans jag pratar in mina sidor dishonor heter den näsan rinner det en ny typ av. Regent till de ryska staten eller en utopi Orient Ja det är bara lycklig när jag hört på stan ja men det är väl eu4 eller. Ja det är ju det som jag tog. Jonas utegång för det är ett immersion pack till Universalis. Vad betyder väldigt mycket fokus på just då alla ryska stater. Toyota som det är väldigt mycket om jag åter till mycket trevligt mycket trevligt. Jag känner mig fully immersed så att säga när jag spelar vad du spelar. Daniel är glad var glad jag blir att du frågar Nej men jag har spelat Walking Dead new. Frontier den senaste säsongen har jag spelat klart för sista avsnittet kommer nu var jag.

En bra säsong och jag blir lite glada ska inte spoila med din liten spoila här för vill du inte bli det minsta spelat så. Stäng av men att de för en gång skull inte typ döda allihop utan att det blev lite folk som faktiskt det kvar av mitt beslut kolla klart som jag säger med stora spela klart jag tyckte också var säsongen. Varför måste du alltid på med. Jag vill bara sticka in här med bestick innan med ett litet tips. Daniel Kanske inte säg till bara lyssnar att de ska stänga av bara lite tips mute knappen är rädda för att spoila det och sen men det kan vi återkomma till Elder Scrolls. Legends så vi lite kring på. E3 ytterligare ett kortspel och DB glida in rätt så många här kortspel här nu efter Hearthstone satt en Ribba. Vad känner Viking De hära kortspelet hand om mig är det guld att det finns massa olika kortspel.