Avsnitt 24 – Köttflöjt

Jonas bjuder på ett Pokemon-quiz, Daniel har spelat Kingdom Come: Deliverance och Pontus är skeptisk till horderna av Total War-spel som är påväg.

Buy antagen efter att bli uppköpt av Steam Ja men jag var där och så Ja då Arms switch jag bara kände efter att ha köpt one two switch det här det är party spelet och jag kände att jag typ har blivit rånad på ljusa dagen för 500 spänn så kände jag ska jag köpa.

Army 500 spänn och antagligen var med om samma sak igen. Nej men alltså Arms seriöst är det ett spel som skulle kunna vara värt 500 spänn det är ju här spelet där man springer runt på en arena och scen boxning spel med den skillnaden att när du boxar ska det stå i andra änden av.

Read dead redemption spel
Read dead redemption 2 – Grymt spel

Arena språk i armen ut och boxar du får liksom fjädrar. Amazon några vi hela planen Jag har svårt att se hur det här ska hålla och var värt 500 spänn.

En spelpodd på svenska

Daniel till dem då får du för en billig peng han kör åt och super Punch Out. De har ju jättebra Ja jag är lite skeptisk i väst egen då att på. Metacritic så har de fått d770 av den samlade resecentrum till getter. RMS effekt har just det var ligger Jag kommer inte ihåg men ska kolla vad som har hänt med Andromeda 72.

Jonas, Andjela och Pontus busar till det.

Vad händer något jag tillbaks till. Jaha det var inte bara jag som bara Hello till när de kom det här fakta.com utom. När spelas om Pontus och hälsa den fakta välkommen med. Hello förlåt fortsätter att det var jättelänge så håller jag helt med allt nu ligger vi i osynk eller vad som händer.

Daniels tjänster som han byggt kommer här.

Lumit.se – Din restaurang online
Zeldio – Digitaliserar det digitala