Avsnitt 25 – Paradoxbonanza

Det är ganska köpa ut också om jag somnar och så kan ju kort på söndag att försvinna på en dator har du allting samlat hela tiden då kan inte försvinna. Hinner du säga nånting hoppningsvis efter vad du menar men man skulle kunna ligga något som ett kort skulle man kunna göra en liten. 3D animerade karaktärer stället att nu får en att sätta utanpå ett slagfält gör det finns egentligen ingen. Zelda är ju ett bra spel med.

Anledning kort att det ska vara kvar om att allt ska se ut som inte kutan är väl bara för att man skall kunna förankra och koppla till det att man har en en koppling och tänker jag förstår hur det funkar ju precis som du säger. Jonas man skulle egentligen är det mer logiskt att gå en helt annan väg till exempel till 3D karaktärer man sätter ut eller vad som men vi kanske lite precis som 18 bytes into Zohan.

Spel vi minns

Toxic en näsvis Det måste vara så det var Ja vad han sagt Vem har hennes favorit i bollen är då. Nej det har jag inte sagt men däremot vi jobbar ju jag kontakt med en. Lives ändå så där och det var ju skogsbrand och då åkte jag ut och livesändning från den här skogsbranden och så var det en massa äldre. Runt omkring och då blev det ju min familj hittades döda på mig efteråt då liksom. Det måste du göra så här och då sa jag mamma kan inte skicka Pontus nästa gång.

Heidi De är ju jättebra. Nej det har du det Har du helt rätt i Daniel gillar jag tredje Sonic spelen a ja ja Jo jag Jag älskar terrasonic spelen De är ju helt från Sonic. o6 grymma grejer det här kom precis in det här bli spännande.

Vi tittar vi på E3 och vad vi allihopa överens om att vi ser fram emot. Super Mario Odyssey väldigt mycket det är som jag ser här Nu är att det precis kommit fram att det ska vara ett kommod i det i någon form och då är det verkar ju sig lite det men det är att den ska vara. Mario och den andliga ska kontrollera hatten 17 kommer det funka nu kommer klipp på det här. Så nu ska jag spara inte med dig något annat spel i hela världen förutom det här spelet så hade varit väldigt väldigt konstigt kommod.

Jonas Nilsson visar ett varningens finger.

Spelquiz i vårt avsnitt spelquizen

Heidi De är ju jättebra. Nej det har du det Har du helt rätt i Daniel gillar jag tredje Sonic spelen a ja ja Jo jag Jag älskar terrasonic spelen De är ju helt från Sonic. Grymma grejer det här kom precis in det här bli spännande spelquizen. Vi tittar vi på E3 och vad vi allihopa överens om att vi ser fram emot.

Super Mario Odyssey väldigt mycket det är som jag ser här Nu är att det precis kommit fram att det ska vara ett kommod i det i någon form och då är det verkar ju sig lite det men det är att den ska vara. Mario och den andliga ska kontrollera hatten 17 kommer det funka nu kommer klipp på det här. Så nu ska jag spara inte med dig något annat spel i hela världen förutom det här spelet så hade varit väldigt väldigt konstigt kommod.

Daniel håller tummarna för oss

Vilken video fortsätt jag det. Vi behöver bara Pipers dekompression saldo hitom som är vi lösa den här innan taxiföretag i påsen. Daniel ut det i lösvikt älskling. Jag vill ha nämnden lite snabbt för idag Han är att jag hade kommit. Babel slump tittar över hittade ett spel som håller consulta ut ja det är det här känner jag att det här känns att nånting.

Nostalgi antagning. Jag tror det att man koppla referenser. Alla har ju spelat i alla fall vanliga kort till alltså inte social kort utan de här med med kungar och drottningar knäckt skitgubbar pcc. Pontus och mitt hushåll under uppväxten så var sådant strikt förbjudet så. Nej vi har inte somna kopplingar till. Nej jag förstår det var var det istället är det var egentligen att sitta och lyssna och titta på nånting det var det som hände i riksdag.